Tarta cu crema de vanilie si fructe este desertul perfect pentru ati incepe dimineata. Merge de minune la cafea sau la un pahar de suc. Aceasta este o tarta cu baza de pandispan dulce, insiropat, completat de o crema de vanilie usoara cu fructe.
Se bat ouale cu zaharul pentru 2 Minute.
Se adauga uleiul, se omogenizeaza si apoi laptele.
Se cerne faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule in compozitie.
Se adauga coaja de lamaie optional.
Compozitia obtinuta se toarna in tava de tarta tapetata cu faina si se da la cuptorul preincalzit la 165°C pentru 25 Minute
Se amesteca ouale cu zaharul si faina.
Se toarna treptat laptele si se pune pe foc.
Se amesteca continuu pana cand se ingroasa. Eu am amestecat pentru 6 Minute.
Se lasa sa se raceasca.
Se pune zaharul pe foc cu 2 linguri de apa.
Cand a dat in fiert, se toarna apa, se amesteca, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca pentru 30 Minute.
Se rastoarna tarta, se insiropeaza si se toarna crema in spatiul gol.
Se niveleaza si se orneaza cu fructe.
Se lasa la frigider pentru 3 ore inainte de a fi servita.
Ingrediente
Indicații
Se bat ouale cu zaharul pentru 2 Minute.
Se adauga uleiul, se omogenizeaza si apoi laptele.
Se cerne faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule in compozitie.
Se adauga coaja de lamaie optional.
Compozitia obtinuta se toarna in tava de tarta tapetata cu faina si se da la cuptorul preincalzit la 165°C pentru 25 Minute
Se amesteca ouale cu zaharul si faina.
Se toarna treptat laptele si se pune pe foc.
Se amesteca continuu pana cand se ingroasa. Eu am amestecat pentru 6 Minute.
Se lasa sa se raceasca.
Se pune zaharul pe foc cu 2 linguri de apa.
Cand a dat in fiert, se toarna apa, se amesteca, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca pentru 30 Minute.
Se rastoarna tarta, se insiropeaza si se toarna crema in spatiul gol.
Se niveleaza si se orneaza cu fructe.
Se lasa la frigider pentru 3 ore inainte de a fi servita.