DificultateÎncepător

Gogosile cu Iaurt sunt gogosi dintr-un aluat moale, modelat cu lingura si nu necesita dospire. Reteta este potrivita pentru cei care nu au timp dar isi doresc o gustare rapida. Se pot servi atat reci cat si calde, alaturi de dulceata, smantana, ciocolata sau pur si simplu pudrate cu zahar.

Randamente7 porții
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

Mod de preparare:
1

Se amesteca iaurtul, ouale, zaharul si coaja de lamaie.

2

Dupa ce s-au omogenizat se adauga si uleiul.

3
gogosi,gogosi pufoase,gogosi delicioase,gogosi usoare,gogosi rapide,desert,desert usor,desert rapid,prajitura,prajitura usoara,prajitura rapida,escake,escake.ro

Se incorporeaza faina si praful de copt treptat, Aluatul care se obtine are o consistenta moale.

4
gogosi,gogosi pufoase,gogosi delicioase,gogosi usoare,gogosi rapide,desert,desert usor,desert rapid,prajitura,prajitura usoara,prajitura rapida,escake,escake.ro

Intr-o tigaie incinsa cu ulei, se toarna bilute de aluat pe care le formam cu ajutorul a doua lingurite. Se prajesc foarte bine. Bilutele nu trebuie sa fie prea mari, pentru a evita sa ramana crude in interior.

5

Gogoselele obtinute se pot servi atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de dulceata de coacaze si smantana.

Ingrediente

Ingrediente:

Indicații

Mod de preparare:
1

Se amesteca iaurtul, ouale, zaharul si coaja de lamaie.

2

Dupa ce s-au omogenizat se adauga si uleiul.

3
gogosi,gogosi pufoase,gogosi delicioase,gogosi usoare,gogosi rapide,desert,desert usor,desert rapid,prajitura,prajitura usoara,prajitura rapida,escake,escake.ro

Se incorporeaza faina si praful de copt treptat, Aluatul care se obtine are o consistenta moale.

4
gogosi,gogosi pufoase,gogosi delicioase,gogosi usoare,gogosi rapide,desert,desert usor,desert rapid,prajitura,prajitura usoara,prajitura rapida,escake,escake.ro

Intr-o tigaie incinsa cu ulei, se toarna bilute de aluat pe care le formam cu ajutorul a doua lingurite. Se prajesc foarte bine. Bilutele nu trebuie sa fie prea mari, pentru a evita sa ramana crude in interior.

5

Gogoselele obtinute se pot servi atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de dulceata de coacaze si smantana.

Gogosi cu Iaurt